2018-04-01 06:19:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Élvezze az élet örömeit

Napi horoszkóp április 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban van. Közeli hozzátartozói körében, meghitt környezetben szeretné az idejét tölteni, hogy közös emlékeiket felidézze.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ennél kellemesebb napja talán nem is lehetne. Másoknál is jó fogadtatásra talál. Keresik az ön közelségét, és a tanácsait is kérik. Ez a nap lesz a hónap egyik legjobb napja. Mindenki késik, mindenhez sok időre van szükség, és senki senkit nem hajszol.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A fontos elhatározásokat, melyek hosszú távra szólnak, jobb lenne egyelőre félretenni, a gondolatait ugyanis befolyásolják az érzelmei, melyek gátolják a tárgyilagos döntéshozatalban. Csak olyan feladatokra vállalkozzon, melyekre jó érzéssel tud igent mondani.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy jelentőséget tulajdonít majd a szavaknak. Mások hangulatát átérzi, és amit a többiek mondanak, most közelebbről érinti Önt. Sokkal közelebb érezheti magát embertársaihoz, mint máskor. A vacsorát készítse közösen a kedvesével, ez kellemes időtöltésnek ígérkezik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Túlzott energikussága személyeskedő vitákba sodorhatja, ma egyszerűen nem lesz hajlandó meghátrálni. Úgy fogja védelmezni a pozícióját, akár egy megsebzett tigris.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Délelőtt nagyon álmos lesz, így inkább maradjon ágyban, vagy pihenjen a kanapén ebédig, de délután se vigye túlzásba az aktivitást... Teljen a nap az abszolút kényelem jegyében.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hacsak nem szándékosan keresi a bajt, ez a nap valószínűleg nem hoz majd különösebb nehézségeket. Fizikailag tele van energiával, iktasson hát be valamilyen sportot délutánra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szuper ötletek jutnak az eszébe, melyek tervezésre és szervezésre sarkallják majd. Délután érdemes lenne találkozni a barátaival, így érdekes újdonságokról szerezhet tudomást. Este vicces kedvében lesz, szívből és sokat nevethet majd.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kicsit ingerült lehet a mai napon. A személyeskedő viták helyett próbáljon meg egyezségre jutni legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold hatására ingerlékennyé válhat. Ha nem sikerül megfelelően hasznosítani vagy közömbösíteni az energiáit, ma nehéz lesz önnel együtt élni. Szükségét érzi, hogy bebiztosítsa magát, és nem szívesen engedi ki az irányítást a kezéből.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól érzi magát, pompásan el tud lazulni, ezért ideális ez az időszak arra, hogy a lelkével foglalkozzon. Ez jelentheti azt, hogy zenét hallgat és relaxál, de azt is, hogy régi fotókat nézegetve elmélkedik a múlton.


Halak: II. 19. - III. 20.
Kedvesével zárják ki a külvilágot, és élvezzék az élet örömeit és egymás társaságát. Ha egyedülálló, akkor is kellemesen töltheti az időt: egyen finomakat, olvasson újságot, menjen sétálni, és ne is gondoljon a munkára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: